Det enkle er ofte det beste
Endelig, i en alder av 46 år har jeg omsider funnet ut hva jeg skal bli når jeg blir stor! Svaret har jo ligget rett foran nesa mi i alle år. Jeg skal nemlig bli personlig trener. Det er rett og slett perfekt for meg! Jeg elsker alt som har med trening å gjøre. Alt fra planlegging til gjennomføring og ikke minst utstyret! Dette driver jeg med daglig allerede, og nå skal jeg altså formalisere det med en utdannelse også.

Hvordan får jeg tid?
Fra før er dagene mine relativt fullspekket med aktiviteter, så noe må denne utdanningen gå utover. Det eneste jeg kan ta av er trening og søvn. Sover ikke for mye fra før, så det er nok til syvende og sist treningen som må vike noen timer i uka. Det skal gå fint, og etter endt utdannelse bør det være mulig å øke treningsmengden igjen. Jeg skal selvsagt drive Peak Print videre, og ser for meg at jeg en gang i fremtiden gjør litt forskjellige ting. Kanskje får jeg til å jobbe 50% på trykkeriet og 50% som personlig trener. Tiden vil vise hva det blir.

Tjuvstartet på utdannelsen
Jeg er allerede så smått i gang med studiene. Jeg har valgt å ta flextudier ved Akademiet for Personlig Trening. Det vil si at mye av det leses over nettet, og i tillegg er det forelesninger i helger. Dette tror jeg vil passe meg bra, i og med at jeg jo er i full jobb og vel så det. Gleder meg veldig til dette, og har fått et godt inntrykk av skolen. Her kommer jeg til å trives. Jeg trives jo uansett da! Det er som Solan Gundersen sier i Flåklypa: “Kjem en fra Tynset så trivs en overalt”. Ikke at jeg er fra Tynset, men trives det gjør jeg:)

En god del å lese
Om jeg har tenkt at dette blir “easy peasy”, jeg kan jo dette fra før, så har jeg i tilfelle tatt styggelig feil! Selvsagt har jeg vært gjennom noe av det før, men jammen er det en god del lesing som skal til likevel! Det er såpass at her er det bare å skjerpe seg og lese til jeg ser mannen med ljåen! Det som er bra er at jeg er så vanvittig interessert i dette. Det er faktisk gjerne trenings-litteratur jeg leser til daglig. Forskjellen er at nå må jeg lese!

Jeg er i gang, og er supermotivert!