A Goal Without a Plan Is Just a Wish sign on desert road

God mandag!
Ny uke er lik nye muligheter, og la meg først ta en titt på uka som gikk. Klarte jeg ukas mål? Kan vel si at det gikk OK. Salgsmålet på jobben klarte jeg, og det har gått litt utover treningen. Det å selge mer for meg betyr jo også at jeg får mer jobb med produksjon, og da blir det litt mindre tid til trening. Treningen endte da på 8 timer, og ikke 10 som planlagt. Det må også innrømmes at rydding av klesskap har blitt utsatt til denne uka, men nå skal jeg klare det!

Kun 31 uker til 2017-sesongens første store mål
Det kan virke som om 31 uker er lenge, men i Ironman-sammenheng er ikke det noe mer enn jeg trenger på å bygge en solid base, og komme meg i toppform. Når vi nå entrer november er sesongpausen over, og det er på tide å tenke volum i treningen. Jeg jobber med ny årsplan, og jeg skal først ha en liten skisesong, uten at det blir veldig prioritert. Mye av den rolige treningen vil foregå på ski i vinter. Jeg er ikke den som sitter inne på rulla i timesvis når det er skiføre ute.

Det er på tide med nye ukesmål, og her er mine
skjermbilde-2016-10-30-kl-20-47-07

Trening

 • 14 timer
 • Løpe 100km
 • 2 intervaller en på rulla og en elghufs
 • 2 styrkeøkter på ATS
 • 1 svømmeøkt
 • en skitur

Jobb

 • Opprettholde salget
 • Rydde på kontoret
 • Keep smiling

Studier

 • Lese gjennom Basal anatomi og fysiologi

Hverdagsliv

 • Smøre sunne gode matpakker til barna
 • Vinterkonservere vanntanker + toaletter i båten
 • Rydde klesskap

Nå blir det viktig å være skikkelig “på” for å klare alt dette:)