skjermbilde-2016-10-31-kl-21-38-56
Klart for november
Sesongpausen er offisielt over og det er på tide å jobbe mot 2017. Jeg setter meg mål også for måneden, og for november er det relativt enkelt. Det er nå jeg skal i gang med systematisk trening igjen, etter en oktober som har vært litt lettere enn jeg vanligvis kjører. Jeg har likevel trent 48 timer, så formen er i behold:)

Novembermål:

  • Trene 60 timer
  • Kjøre FTP-test på rulla
  • Komme igang med skigåing i helgene
  • 2 intervaller pr uke
  • 2 styrkeøkter på gymmet pr uke
  • Løpe i snitt 70 km pr uke
  • Ha 310 watt i FTP ved utgangen av måneden
  • Svømme 1-2 ganger pr uke
  • 10 min styrke hjemme de dagene jeg ikke kjører styrke på gymmet

skjermbilde-2016-10-31-kl-21-44-00

November vil ikke være en måned peget av hard trening, men mye rolig og moderat trening for å bygge en base for den hardtreningen som skal komme senere.

Jeg skal også være stabilt blid som sen sol hele måneden:)