Go Paleo card with a beach on background

Vi er halvveis i vår paleochallengeDet vil si vi er nok ikke i nærheten av halvveis, for hvem vil slutte med et kosthold/livsstil som er så til de grader fantastisk? Det er som Triallan sier: Har du først lært deg å crawle, går du ikke tilbake til å svømme bryst! Akkurat sånn er det med Paleo også. Har du først lært det å leve på den måten, så går du ikke tilbake til å spise ferdigmat, korn, melk etc.  Nesten alt fungerer bedre nå, på tross av at vi jo har spist tilnærmet paleo tidligere også. Det er faktisk stor forskjell på å spise 90% paleo og 100%, utrolig stor forskjell!

Ikke en slankekur
Det er viktig å merke seg at dette ikke er en slankekur, men en bivirkning av denne livsstilen er at kroppen forvandles i løpet av bare to uker, på tross av at vi ikke gjør noe som helst forsøk på det. Jeg spiser alt jeg orker til alle måltider, tre om dagen, og er mett og god hele tiden. Likevel er fettprosenten blitt merkbart lavere på den korte tiden, og jeg var ikke direkte smellfeit fra før….
Delicious and juicy closeup of seasoned chicken thighs being cooked on a charcoal barbeque grill

Treningen på bedringens vei
Den første uka gikk det litt tyngre på hardøktene, men nå begynner også det og gå seg til. Det skyldes at kroppen er blitt bedre til å nyttegjøre seg av fett som energikilde, og ikke er like sårbar i forhold til lave glykogenlagre. Nå er jeg også i gang med oppkjøring mot neste sesong, og kroppen virker å være greit med på leken:)

Sesongen første elgkjøtt er i hus og det gjør det ganske enkelt å spise rent sunt kjøtt. Både i går og i dag har jeg hatt med elg til matpakke. I går hadde jeg elghakk med søtpoteter og tomat. Helt nydelig lunsj. I dag var det duket for mørbrad av elg.

Ny rapport kommer om en uke, og det vil ikke overraske meg om den blir enda mer positiv:)