img_0752ps
Etter å ha prøvd omtrent alt som finnes på markedet av naturlige deodoranter, dvs deo som ikke inneholder giftstoffer som aluminium og  parabener, hadde jeg fremdeles til gode å finne en som virkelig virket hele dagen. Noen av dem er OK, men etter en lang dag på jobb holder de ikke svettelukten helt unna. Gleden var derfor stor da jeg kom over bloggen enkelpaleo.com. Her fant jeg en superenkel oppskrift på å lage deo selv. Det er faktisk ikke verre enn å blande kokosolje og natron 1:1 og smøre under armene. Selv etter lange stressende dager er det ikke antydning til svettelukt, kun en svak duft av kokos!

img_0761ps

Lages på et par minutter og oppbevares i en luftett boks. Vipps så har du en fremragende deo som er sunn å bruke og holder svettelukten unna i lange baner!

Takk til Sanne for supert tips!

PS: Etter å ha googlet natron, fant jeg ut at det er det reneste vidundermiddel, og kan brukes til utrolig mye! Det skal jeg komme tilbake til ved en senere anledning:)

img_0750ps