Make new Goals! Megafon

Og bare 21 uker til Homestrand Maraton!
Ny uke står for døren, og jeg har på sedvanlig vis satt meg noen mål. La meg først ta en liten titt på uka som gikk, og målene som ble satt før den.
Jeg har klart nesten alle målene.  Har trent 14 timer(13.54) Målet var å løpe 100km, og jeg endte på 109, noe som er pers! Kroppen har fungert veldig fint hele uka:) Jeg har dessverre ikke fått svømt denne uka, grunnet overtid på jobb, men bedre lykke neste uke. Salget på jobb har gått litt ned, men jeg gyver løs på ny uke med friskt mot! Jeg har fått lest det jeg skulle av PT-studiet, ryddet klesskapet og vinterkonservert båten.

Totalt sett svært nære å nå alle mål! Fornøyd!

Med kun 21 uker til 2017s første løps-konkurranse er det jammen bra jeg fikk inn en løpeuke nå. For meg ligger nøkkelen til en god maratonform i å løpe litt mer i kilometer enn jeg har gjort tidligere. Nøkkeltall blir 100km i uka. I og med at jeg også trener svømming, sykling og langrenn, har jeg ikke tid til å løpe 100km hver uke, men tenker å gjøre det hver fjerde uke. Det tror jeg skal gå.

Mål uke 45

Trening

 • 13 timer
 • 2 hardøkter, en FTP-test på rulla + en løpsintervall
 • 1 svømmeøkt
 • 3 skiturer
 • løpe 55km
  skjermbilde-2016-11-07-kl-08-23-34

Jobb

 • Øke salget 10%
 • Rydde lager
 • Keep smiling

Studier

 • Bestå “multiple choice test” Basal anatomi og fysiologi

Hverdagsliv

 • Smøre sunne gode matpakker til barna
 • klargjøre ski til helgen

Nå er det bare å gi gass inn i den nye mulighetsrike uka!