solps

Fin morgenøkt i kaldt klart vær!
Dagen i dag startet med en fin løpsintervall i 8-draget. Løp fra Uvdal Alpinsenter og nedover langs Uvdalsåe. 4 km oppvarming før selve økta startet. 30/15 i 4x10minutter med 2 minutters pause mellom hver bolk. En økt jeg etterhvert er blitt veldig glad i. Med nedjogging ble det totalt ca 17 km. Det gir 40 minutter omtrent på terskel, samtidig som jeg setter 17km i banken.  En god økt! Formen føles bra, på tross av at jeg løper på snødekte veier med piggsko.
skjermbilde-2016-11-12-kl-13-23-43

elva

Vel tilbake i alpinsenteret var det klart for sesongåpning der, og jeg fikk stått litt på telemarkski sammen med familien. Suverene forhold i bakken, og vi skriver bare 12. november!
bakken

Siste aktivitet ut; langrenn:)
En ørliten skitur på en drøy time ble det også tid til. Løypegjengen har gjort en særdeles god jobb i bakken, med snøproduksjon og preparering, langrennsløypene derimot har gått for lut og kaldt vann. Det ble dermed labbing i hjulspor, men det er uansett gøy med en skitur, både for store og små:)
guttersps

straa