Go Paleo card with a beach on background
30 dager er gått
I dag er vår 30 dagers paleochallenge offisielt avsluttet, men vi vil selvsagt fortsette å leve “the paleolifestyle”. Dette har ikke vært noen utfordring å snakke om, det har rett og slett  vært en ren glede, og erfaringene er utelukkende positive. Kroppen har forandret seg til å bli enda slankere, og jeg føler meg lett på tå som aldri før. Helt i begynnelsen gikk de hardeste treningsøktene litt tyngre, men nå er energinivåene på et stabilt høyt nivå hele tiden. Vil virkelig anbefale alle å prøve seg på en paleochallenge! Jeg kan garantere at du blir fornøyd og sylslank!
Delicious and juicy closeup of seasoned chicken thighs being cooked on a charcoal barbeque grill

Går nå tilbake til min bibel, Paleodiet for athletes
Jeg vil fortsette å spise strikt paleo, uten korn, melk, tilsetningsstoffer, sukker og poteter, men jeg vil gå tilbake til å følge boka Paleodiet for athletes av Dr. Loren Cordain. Det går i korte trekk ut på å leve på paleo, men øke karbohydratinntaket rett før, under og rett etter harde treningsøkter eller konkurranser.  Det er gundtig for restitusjon og prestasjon i lange utholdenhetskonkurranser. Den boka er forøvrig skrevet i samarbeid med triatlonguru Joe Friel, som er mannen bak Trainingpeaks. Denne boka skal jeg komme tilbake til i et senere innlegg. Den er vel verdt å se nærmere på:)

Paleochallenge kort oppsummert:

Dette bare må du prøve!