20x30-ibdi2517
Noen ganger tenker jeg, er jeg for gammel til å bedrive satsing på en middelmådig idrettskarriere? Er det bare dumt å holde på å trene som en villmann for å delta i konkurranser i gamlisklassen?  Er ikke toget gått for min del for lengst? Hva er vitsen med all denne treningen, og deltagelse i løp rundt om i inn og utland? Hvorfor gjør jeg det?  Svaret er såre enkelt, klart jeg ikke er for gammel! Jeg elsker jo dette livet! Så lenge jeg synses dette er gøy, så spiller det vel ingen  rolle hvor lenge det er siden jeg ble født! Det er også et faktum at kroppen min fungerer absolutt best når den får sine daglige(store) treningsdoser. Plager i rygg og knær forsvinner med økt treningsbelastning.  Akkurat det er vel tegn på avhengighet, men en relativt sunn avhengighet vil jeg si:)
Grandpa - Lifestyle collection

Holder på til jeg blir hundre
Jeg har en plan om å bli den første hundreåringen som går Vasaloppet på under fem timer, og så lenge jeg holder meg til planen borger vel det for et sunt og langt liv vil jeg tro:) Nå de senere år som triatlon har tatt en stadig større plass i livet mitt, har jeg begynt å tenke på å bli den første hundreåringen under 10 timer på ironman også! Disse målene er selvsagt uoppnåelige, men det er på det rene at tidene oppover i “agegroup” stadig blir raskere, og det er jo faktisk 54 år til jeg er hundre. Hvem vet hvor vi står om 50 år? Utstyr og treningsmetoder utvikles stadig til det bedre, og det samme med kosthold. Nei, jeg holder meg til planen.

Se opp for Karfjell i hundre i år 2070!