A Goal Without a Plan Is Just a Wish sign on desert road

Og 39 uker til THORXTRI !
Ja, jeg har faktisk mledt meg på til loddtrekningen til THORXTRIen knalltøff fulldistanse i Stavangerområdet. Den starter med en kald svømmetur i Lysefjorden. Kjenner ikke spesielt godt til denne konkurransen som arrangeres for andre gang i 2017, men dette tror jeg blir gøy. Den går altså av stabelen 19. august 2017. Det betyr at sommerferien 2017 blir en treningsleir, og ikke den vanlige “fatcampen” som det bruker å være. Det nytter nemlig ikke å stille til start i en sånn konkurranse uten å være i toppslag. Nå er det bare å vente i spenning på om jeg får plass. Har en liten mistanke om at det ikke er fullt så vanskelig som i Norseman….

Mål Uke 47
Nå venter en uke med mye jobb, og treningen får ikke topprioritet denne uka heller. Jeg skulle selvsagt ønske at jeg kunne klart både mye jobb og mye trening, men når uka starter med å “døgne” på jobb, er det nok smartest og la treningen spille annenfiolin.

Ukas mål blir derfor som følger:

Trening:

  • Trene 10 timer
  • 2 intervaller
  • 2 styrkeøkter
  • 2 skiturer på Brennabu
  • løpe 40km

Jobb:

  • Opprettholde salget på tross av store oppdragsmengder

Studier:

  • Lese Skjelettlære
  • Bestå multiple choice test

Hverdag:

  • Få Karl Emil på hockeytrening en gang.
  • Være en positiv pappa:)

Nå gjelder det å holde fokus, så blir dette en superuke:)