straa

I dag tok jeg en avgjørelse jeg svært sjelden tar
Etter mye jobbing siste døgn, og med gode utsikter for mye jobbing både kommende og de neste døgnene, følte jeg meg ganske sliten etter middag, og bestemte meg rett og slett for å droppe dagens trening. I mitt liv er det nesten en sensasjon! Det er ikke ofte jeg tar en slik avgjørelse, men nå var det helt riktig å dra på jobb for på få unna litt, i stedet for å trene først og så komme veldig sent i gang på jobben, for så å komme enda senere i seng. Selv jeg trenger å leke fornuftig innimellom:)

Gledelig med mye jobb
Det er særdeles moro med økende oppdragsmengde på trykkeriet, og det gjør det hele litt lettere å prioritere jobb. Det er klart jeg ønsker å trene og forberede meg best mulig til triatlonsesongen 2017, men det er jo tross alt digitaltrykker jeg er! Jeg må nok motvillig innse at jeg ikke kommer til å leve av idretten noen gang. I hvertfall ikke av min egen idrettskarriere.  Da måtte det være som trener for noen:)

Skal nok få trent litt denne uka likevel, og allerede i morgen tidlig bør treningsuka være i gang, og da med styrketrening på Asker Treningssenter Express. I morgen er det bryst, skuldre og triceps som skal få unngjelde, og da med hovedfokus på bryst. Nå merker jeg at jeg gleder meg!