FIASCO! red Rubber Stamp over a white background.

FIASCO! red Rubber Stamp over a white background.

Hørt om ukeplanen som gikk i dass?
Forrige uke ble alt annet enn en suksess hva målsetninger angikk. Det meste  gikk i vasken, bortsett fra at det var mye å gjøre på jobb, og det er jo faktisk det viktigste! Det er selvsagt også grunnen til at jeg ikke rakk annet enn å jobbe. Treningen gikk fullstendig skeis, og det ble hele 3 dager helt uten trening. Endte vel opp på ca 7 timer totalt. Det blir det ikke sub 10 av i Venesia, og på en eller annen måte er jeg nødt for å få litt mere flyt i hverdagen.  Denne uka har startet litt bedre, og eg har da fått beveget meg litt.  Jobben tar mye tid, og takk for det!

Uke uten store ambisjoner
Denne uka har jeg ikke veldig store mål, nå handler det om å få unna ting på jobb, og mosjonere daglig. Studiene må nok vike denne uka også, men til helgen bør jeg få til å lese litt. Håper å få trent litt ekstra i helgen også. Har jo litt å ta igjen:)

I morgen er det ny måned og mye muligheter!

Nu kör vi!