ukemaal
Alt kan ikke gå på skinner
Etter to litt tunge uker, hvor det har blitt mye jobbing og lite trening, var det utrolig deilig å få trent litt skikkelig i helgen. De siste ukene har jeg rett og slett trent lite, og når jeg har trent har det vært blytungt. Det skyldes nok nettopp det at jeg har trent lite. Kroppen min er nemlig skrudd sammen sånn at den trenger en god del trening for å fungere. Det verste er at når det går tungt på trening blir jeg også bittelitt nedfor rent psykisk, og jeg kommer inn i en ond sirkel. Den sirkelen brøt jeg elegant ut av i helgen, og nå føler jeg meg utrolig bra.

hockeyselfieps

Alternativ tilleggstrening
Det har også blitt tid til litt løkkehockey med poden i helgen, noe som også viser seg å være fin alternativ trening. Hadde på pulsmåler på Høvikbanen i går, og pulsen blir lett ganske høy når man jager en puck:) Veldig moro er det også, både for store og små. Dette blir det mer av i vinter.

På tide med litt ambisjoner igjen
Etter å ha hatt få eller ingen klare mål sist uke, er det nå på tide å innse at jeg ikke sparer  noe tid på å ikke trene, snarere tvert i mot. Når jeg ikke trener synker energinivåene, og jeg blir mindre effektiv både på jobb og hjemme. Konklusjonen er derfor; kjør på!

Mål uke 49

Trening:

 • Trene 14 timer
 • Tre hardøkter, to på rulla og en løp
 • To styrkeøkter på ATS
 • En svømmeøkt
 • En overgangsøkt sykkel-løp
 • Løpe 55km

Jobb:

 • Opprettholde salget
 • Holde alle maskiner i gang
 • Rydde gang

Studier:

 • Lese og bestå multiple choice test i Skjelettlære

Hjemme:

 • Vaske meg til bunns i skittentøyet
 • Rydde i alt treningstøy
 • Gå på skøyter med Kalle minst en gang

Ha en strålende uke alle sammen!