Endelig en bra treningsuke!
Sist uke var energien tilbake, og treningen gikk tildels bra. Det vil si den gikk bra! Det ble totalt tre hardøkter, to på rulla og en overgangsøkt utendørs. Ble dog rimelig sliten etter den siste, men dette var uansett en høydare hva trening angår!  Nå er det kun noen dager til jul, og denne uka er litt preget av det. Det trenes likevel etter beste evne, og i morgen tidlig kl 6 er planen å debutere på svømmetrening med Asker Svømmeklubb Masters! Ja, du leste riktig; Masters! Det er på den rene at det blir en real tur utenfor komfortsonen, og at det å være dårlig får en ny standard etter det, men jeg skal da prøve!

Mål Uke 51:

Trening:

  • Trene 10 timer
  • To hardøkter på rulla
  • To styrkeøkter på ATS
  • Tre svømmeøkter

Jobb:

  • Rydde til jul
  • Sende julehilsen til kunder

Studier:

  • Lese og bestå multiple choice test i Muskelanatomi

Hjemme:

  • Feire jul
  • Kjøre telemark med Gutters

Ha en strålende uke alle sammen!