Ny uke nye  muligheter!
Vi har forflyttet oss fra Hafjell til Uvdal, og selv om skiføret ikke er fullt så bra her, så er det skiføre og muligheter for både nedover og bortoverski. I alpinanlegget er det meget gode forhold, til og med i svartløypa, mens det i langrennstraseene ikke er mer enn middels gode forhold. Jeg har likevel både stått på ski og gått på ski i dag, i tillegg til en løpetur på nesten to mil. Det er med andre ord aktiv fritid som gjelder i juleferien. Det er viktig å ha en liten plan i ferien også, slik at det ikke bare blir lange halvharde turer både på ski sykkel og løp. De halvharde langturene har sin misjon de også, det må bare ikke bli for mange av dem.

Plan uke 52 2016: 

Trening:

  • Trene 18 timer
  • To hardøkter løp
  • To styrkeøkter core
  • Fire skiturer

Jobb:

  • Ferie

Studier:

  • Lese og bestå multiple choice test i Muskelanatomi

Uvdal:

  • Feire jul
  • Kjøre telemark med Gutters
  • ha god tid til familien

Ha en strålende uke alle sammen!