2016 er straks historie og det er tid for å tenke gjennom hvordan året har vært. I dette innlegget tenker jeg først og fremst på alt som har skjedd min familie. Det har selvsagt vært både opp og nedturer, men jeg velger å fokusere utelukkende på det vi har å være takknemlige for,  og det er jammen mye!

Enormt mye å være takknemlig for!
Team Karfjell har så utrolig mye å være takknemlig for! Bare det at vi er så heldige å bo i Norge er jo som å vinne i lotto hver dag hele livet! Tenk på dem som er født i Syria i stedet! Vi har også veldig mange daglige ting som er verdt å ta vare på. Hele gjengen er friske og raske, og vi lever et liv som er helt fantastisk. Vi er så heldige som får oppleve  alt det vi får. Ikke bare på reiser, men også på helgeturer med båten eller i vårt kjære Uvdal.

Året startet med en smell
I januar var jeg på skitrenerkurs, og klarte å falle og få skulderen ut av ledd for n´te gang, og dermed ble det for første gang på veldig mange år ingen skirenn på meg sist vinter. I stedet ble det operasjon i slutten av april, og fem måneder uten svømming. Dette var ingen stor sak, og igjen må jeg bare være takknemlig for å få operasjon raskt, og at rekonvalesensen gikk svært raskt og bra! Nå er skulderen bedre enn ny!

KLP inn i livet vårt
I juni begynte Pia i ny jobb i KLP hvor hun trives utmerket. Det har vært et løft for vår lille familie. Det er utrolig viktig at vi alle trives med det vi gjør hver for oss. Hele familiens lykke påvirkes av alles daglige lykke. Når alt kommer til alt er det kun det å være lykkelig alt handler om:)

Karl Emil har omsider klart å grine seg til å spille hockey
Etter års masing måtte til slutt den slemme pappaen gi etter og la junior få begynne å spille hockey i Frisk Asker. På tross av at han er milevis etter de andre på laget i skøyteferdigheter digger han rett og slett ishockey! Da må han jo få spille, selv om det er trening både 4 og 5 ganger i uka. Dette er altså U9! Han slipper selvsagt ikke unna langrenn heller, all den tid jeg er skitrener:)

Ella briljerer i barnehagen
Yngste datter elsker barnehagen, og går nødig glipp av en dag der! Hadde det vært opp til Ella hadde det vært barnehage 7 dager uka 52 uker i året. Det er jo veldig fint at det er sånn da:) I barnehagen produserer Ella for harde livet. Det er lass med tegninger og perleprosjekter som bæres hjem derfra daglig. Herlig:)

Har startet utdanningen
For meg personlig er noe av det viktigste som har skjedd i 2016 at jeg endelig har funnet ut hva jeg skal bli når jeg blir stor! Jeg har nemlig startet på PT-utdanning. Det er jo egentlig ganske innlysende at jeg bør jobbe med trening. Jeg elsker jo alt som har med trening å gjøre, og hva er vel da bedre enn å gjøre det til levebrød også?

Paleo for alle penga!
2016 ble også året vi tok steinalderkostholdet et hakk opp, og vi lever nå 100% paleo. Det har vært behørig omtalt på bloggen tidligere., så jeg nøyer meg med å konstatere at det fremdeles fungerer aldeles utmerket!

Jeg har selvsagt deltatt i noen triatlon også, og oppsummering av trisesongen kommer i et eget innlegg.

Nå vendes fokuset mot det splitter nye 2017!