Hvorfor kan ikke du le  når Geilo?
Med litt skralle skispor her i Uvdal valgte vi i går å ta turen over til Geilo, hvor de har særdeles bra forhold på Geilo Skistadion. Her er det World Cup-standard  både for klassisk og skøyting. Karl Emil fikk skøyteski til jul, og skøytestaver i går, og hadde en hel del energi som skulle ut! Moro da å få skøytet litt og lekt skiskyting på arenaen! Vi andre fikk også gått litt på ski, undertegnede med Ella for anledningen i pulk.

Gode shoppingmuligheter som bonus
På Geilo er det også opptil flere sentere, med tildels OK butikker, blant annet helsekost. Shopping ble unnagjort før returen til Uvdal, en kjøretur som tar ca 35 minutter. Vi glemte dog at vi er i markedet for en knakande god overmadrass. Det er derfor en liten mulighet for at vi tar turen over fjellet i morgen igjen.

Gode forhold i alpinparken
I dag har vi vært på solsiden her i Uvdal, ettersom det har ryktes om bra forhold i alpinparken. Forholdene viste seg å være gode, og svært raske. Det var skarpt føre og medvind. Nesten vanskelig å stoppe i bunn!

Jeg har selvsagt trent bittelitt også, en times løpetur i morges med 5×1000 meter med et minutts pause. En bra økt anbefalt av ingen ringere enn de to siste års vinner av Ironman Kona; Jan Frodeno. Denne økta skal kjøres i 10km tempo, og bør gjennomføres regelmessig:)