Årets siste dag ble brukt på Langedrag
Langedrag Naturpark ligger på ca 980 moh, og har fantastisk utsikt. Vi har snakket om å reise hit en stund, i og med at det i likhet med fritidsleiligheten vår ligger i Uvdal. Slike ting har en tendens til å bli med snakket, men nå ble det altså gjort alvor av. Det angrer vi ikke på, for det var utrolig fint der. Tuva Torson, kent fra TV,  holdt foredrag og matet ulver og gauper. Rett og slett en fantastisk opplevelse! Det gjorde selvsagt ikke saken noe mindre fin at jeg fra før har ulv som  mitt favorittdyr! Jeg elsker ulv!

Selveste Tuva foredrar om ulv og sau.

Fantastisk å se og høre fakta om dette nydelige dyret!

10 år gamle gutter som er født på Langedrag.

Gaupa er også et fantastisk rovdyr.

Det er ikke bare ville dyr på Langedrag, de har selvsagt husdyr også, og de kan alle gå inn til og klappe. Ikke minst så har de over 200 kaniner, og en saueflokk som er sånn som sauer egentlig skal være. Det vil si at de er sånn de var før mennesket domestiserte dem og begynte å avle frem mye kjøtt på hvert dyr. Disse sauene kan faktisk løpe fra ulvene, og klarer seg helt fint selv! Hadde vi latt naturen være, hadde det ikke vært noen ulv/sau-konflikt!

Godt Nyttår fra Team Karfjell!