Nytt år, nye muligheter!

Vi er i gang med et splitter nytt år, og vi har sjansen til å gjøre akkurat hva i vil med dette flunkende nye året. Personlig har jeg tenkt å gjøre veldig mye av det samme som jeg har gjort i 2016. Rett og slett fordi jeg har et fabelaktig liv! Jeg ønsker likevel å endre på noen ting, eksempelvis å bli bedre på kontinuiteten i treningen. Den viktige kontinuiteten kan også bli bedre i jobbsammenheng.

Skal bli svømmer
Jeg har også store planer for svømmeteknikken min, og har derfor meldt meg inn i Asker Svømmeklubb. Planen er å delta på organisert svømmetrening tre ganger i uka, og en egentrening i tillegg. Dette opplegget braker løs allerede denne uka. Dette blir spennende!

Personlig trener
Årets viktigste prosjekt blir uten tvil utdanningen til PT.  Den har førstepri uansett hva som skjer. Om det så betyr at jeg må slutte å trene, så gjør jeg det. Det kommer selvsagt ikke til å skje……

Ukeplan uke 1 2017

Trening

 • Trene 11 timer
 • 2 hardøkter, en på rulla og en løp
 • 3 styrkeøkter hvorav 1 Core
 • 4 svømmeøkter

Jobb

 • Salg
 • Salg
 • salg

Studier

 • Sette inn støtet
 • Lese tre kvelder

Hjemme

 • Være tilstede
 • Følle opp Gutters på Hockey og svømming
 • Rydde sykkelrom