21 uker til Challenge Venice
Sist uke ble nok en bra treningsuke, faktisk litt i overkant bra. Det vil si, jeg trente litt mer enn planlagt. Ikke at det er noen krise i seg selv, men det er viktig å ikke slite seg ut i de lette/middels ukene. Planen var 11 timer, og jeg endte på 12.15, altså ingen skivebom akkurat. Det er likevel grunn til å passe ekstra på denne uka. Nå er planen 13.30, og jeg bør nok ikke trene noe særlig mer enn det.

Bra start på året
2017 har i grunnen begynt veldig bra, både hva trening, studier og jobb angår. Fortsetter det sånn, går det lukt til himmels! Det er bare å flyte videre i den gode “stimen”, så banker jeg inn nok en god uke.

Planen er som følger:

Trening

 • Trene 13 timer
 • 2 hardøkter, en på rulla og en løp
 • 3 styrkeøkter hvorav 1 Core
 • 3 svømmeøkter
 • 2 sykkeløkter
 • 1 skitur

Jobb

 • Salg
 • Salg
 • salg

Studier

 • Sette inn støtet
 • Lese tre kvelder

Hjemme (forrige ukes opplegg gjelder videre)

 • Være tilstede
 • Følle opp Gutters på Hockey og svømming
 • Rydde sykkelrom