Uke 2 ble nok en bra uke
Forrige uke ble ganske så spot on i forhold til plan, i det jeg trente 13.41, og planen var 13.30. Noe særlig bedre treffer jeg svært sjelden:) Det skal nevnes at jeg holdt igjen på søndag, for å ikke trene for mye. Det som virkelig har tatt seg opp er svømmingen. Forrige uke ble det smått utrolige(til meg å være) 8775meter i bassenget! Kan med hånda på hjertet si at jeg aldri har svømt mer noen gang, og denne uka ser ut til å bli like bra!

Studiene går også som en drøm, dette fordi jeg nå har kommet til de fagene jeg liker og kan fra før:) Har også fått jobb som P. T. så fort jeg er kommet til første forelesning, men dette skal jeg komme tilbake til….:)

Jeg er inne i årets første uke med full belastning
Denne uka er det hard uke, og et skal trenes 15 timer. Planen er satt til 15 timer blank, og det skal jammen gå som en lek. De siste ukene har overskuddet kommet tilbake, og treningen går bare bedre og bedre. Dette på tross av at “training stress balance” ligger på godt under -20 hele tiden:)

Uke 3 blir omtrent sånn:

Trening

  • Trene 15 timer
  • 2 hardøkter, begge på rulla
  • 3 svømmeøkter med Asker Masters
  • 1 skitur
  • 3 styrkeøkter

Jobb

  • Selge ordrebøkene fulle
  • Fortsette med det gode arbeidet
  • Komme i gang som instruktør for Learn2ski

Studier

  • Bestå 4 multiple choice tester

Hjemme

  • Være superpositiv som om jeg svever på skyer:)

Ha en feiende flott uke alle sammen:)