Hvor syk skal man være før man dropper treningen?
Denne uka har vi hatt syke barn, og det er ikke helt fritt for at de voksne også har pådratt seg et snev av forkjølelse/bihulebetennelse. Jeg elsker jo å trene, og liker svært dårlig å stå over planlagte økter. Det er klart, er jeg veldig syk, så trener jeg ikke, men hvis jeg er litt pjusk så kjører jeg gjerne som planlagt. Kan eventuelt hende at jeg kutter en hardøkt i kulde, til fordel for en rolig innendørsøkt. Vet jo at det er delte meninger om dette temaet, men min taktikk er å trene så sant jeg ikke har høy feber. Jeg vet forsåvidt med meg selv at når jeg en sjelden gang i blant ikke har lyst til å trene, så er jeg for syk til å trene.

Bra trening i dag
I dag har jeg trent både hardt og tildels lenge. Først en god intervalløkt med Trainerroad på rulla, før jeg løp rett ut og kjørte 5x1000meter på bane. Totalt ble økta på ca. 2.40. Det er planlagt en times kjernestyrke i kveld, og på tross av at helsa skranter bittelitt kjører jeg som planlagt.

Jeg er rett og slett litt redd for å sette meg på sofaen og tillate meg å bli syk. Har en teori om at så lenge jeg holder meg i gang, så slår ikke sykdommen ut i full blomst. Kan meget vel hende at det smarteste ville vært å tatt det med ro et par dager nå og blitt helt frisk. Det er jo mulig jeg angrer dersom jeg blir syk og får mange dager i ro senere…..

Foreløpig så kjører jeg på!