15 timer i banken
Som bildet viser har året så langt vært ganske så perfekt hva treningsmengde angår. Jeg har faktisk trent bittelitt mer enn planlagt. Denne uka var planen 15 timer, og jeg klokket inn på 15 timer og 30 sekunder! Hører med til historien at jeg holdt igjen på dagens trening. På dagens første økt var det planlagt 1.30 på rulla, men jeg smugkikka litt i treningsdagboka(Trainingpeaks) og så at her var det bare å kutte til 30 minutter lett trill:) Nå i kveld har jeg vært i bassenget med svømmeklubben, og det ble 2800meter.  Utrolig gøy å svømme med folk som vet hva de driver med!

Ukas trening fordeler seg slik:

Nå venter en lett uke, med kun 8 timer trening. Det er nesten vanskelig å trene så lite, men det er bare å stålsette seg å heller bruke tiden på familie og ikke minst jobb.

PS: Jeg har ikke blitt sykere av å trene for fullt hele helgen, og i dag tok jeg litt forholdsregler for å ikke bli det. Jeg tok nemlig et aldri så lite bli kvitt baseluskene-bad i Oslofjorden. Det pleier nemlig å gjøre susen:)