Tre uker med svømmefokus
Vi er tre uker inn i det nye året, og det betyr at jeg har hatt fokus på svømming med tre svømmeøkter i uka med trener, i tre uker! Det skulle vel da også bety at det har gått fremover med farten i bassenget? Ja, jeg synes absolutt at fremgangen bør være der. Nå er det dessverre sånn at det å ta kvantesprang i svømming ikke er het enkelt, men litt bedring er det å spore. Ikke minst, så svømmer jeg opp mot 3000 meter på hver eneste økt, mot maks 1500meter tidligere. Det er klart det hjelper å vite litt om hva jeg gjør feil også. Nå har jeg konkrete oppgaver å jobbe med.

På de første treningene med Asker Svømmeklubb Masters klarte jeg nesten ikke å utføre en eneste drill, og det er blitt mye mye bedre! Nå er det opptil flere svømmedrills som går helt greit. Jeg er ikke sikker på hvor mye større farten er blitt, men at jeg svømmer ørlitegrann bedre nå enn ved nyttårsskifte, det er jeg sikker på.

Det er blitt utrolig gøy!
Den viktigste forandringen er at det er blitt kjempegøy å svømme! Fra å nesten ha gruet meg til svømmeøktene tidligere, gleder jeg meg til å komme i vannet kl 6 på morgenen! Da snakker vi fremgang! En av grunnene til at det er så gøy er jo også at det er en fantastisk gjeng i klubben. Alle er positive og ikke minst hjelpsomme med en grønnskolling som ikke kjenner kutyme på en svømmetrening. Treneren er helt fantastisk dedikert og positiv! Det er rett og slett litt av en gjeng!

Jeg skynder meg langsomt og gleder meg til hver eneste svømmetrening! Det går sakte, men sikkert fortere i vannet:)