Skandalen er et faktum
Planen var å trene meg gjennom den lette forkjølelsen, men nå må jeg krype til korset å innse at det ikke lar seg gjøre. Nå har nemlig min gamle venn bihulebetennelsen kommet på visitt. Ikke bare på lynvisitt heller, den har tatt bolig i pæra på meg! Det er dermed på det rene at strategien om å trene med sykdom i kroppen slo feil denne gangen. Nå blir det et par dager med hvile for en skrantende 47-åring. De gode nyhetene er at jeg er inne i lett uke, så jeg mister ikke så altfor mange treningstimer. Håper å trene lett i helgen.

Kom deg på jobb Karfjell!
På jobb må jeg uansett, så det er bare å proppe seg full av Paracet og smile:) Det skal jo strengt tatt ikke gå utover uskyldige trykksak-kunder at undertegnede har tøyd strikken for langt:)

Ny strategi blir som følger:

  • Spis hvitløk
  • Ta C-vitaminer
  • Drikk mye vann
  • Drikk Cylairnergy
  • Bruk Smartfish
  • Hvil
  • Hvil
  • Hvil

Nå setter jeg virkelig pris på det gode dagene hvor jeg er frisk og i god form!