Nu går alt så meget bedre
Etter å ha vært litt bekymret for om jeg hadde tøyd strikken for langt med trening, og ikke minst isbading, med sykdom i kroppen, er det nå en lettet Trikarfjell som kan bekrefte at formen er stigende. Våknet kl 6 i morges fullt uthvilt og med en bihulebetennelse på synkende rus. Jeg er tilbake! Føler det nesten som magi at det har gått så greit å bli frisk.

Jada, jeg skal være litt forsiktig i dag…
I dag kommer jeg til å begi meg ut på litt lett bevegelse av mitt legeme, men jeg skal selvsagt ta det ganske så piano. Tenker at et par turer i bakken på mine kjære telemarkski og litt lett styrketrening holder. Muligens blir det også en liten tur på skøytebanen med junior.

Mistet kun en treningsdag
Jeg har hatt to hviledager på rad nå, men den ene var planlagt så jeg har da bare mistet en treningsdag i det som jo er klassifisert som lett uke. Det betyr ingen verdens ting for formen, og jeg sier tusen takk til helseguden som har gitt meg dette fabelaktige immunforsvaret! Eller kanskje det til og med har noe med min relativt sunne og glade livsstil å gjøre…? Jeg har jo tatt i bruk alle tricks jeg kjenner til, og jeg nevner i fleng:

  • Hvitløk
  • C-vitaminer
  • Cylairnergy
  • Smartfish
  • Sitron
  • Timianekstrakt
  • Respi clear
  • Colizin
  • Ibux/Paracet

Nå venter altså lett mosjonering og fortsatt mye hvile:)