Og bare 9 uker til Holmestrand Maraton!
Jeg legger bak meg en begredelig treningsuke, og velger å se fremover. Uke 5 skal bli bra. Jeg føler meg frisk og motivasjonen er som alltid(nesten) på topp. Faktisk er jeg mer motivert enn normalt, og jeg gleder meg til å ta fatt på en splitter ny uke som jeg kan bruke akkurat som jeg vil! Tenk det, en helt egen uke som er min og kan brukes til hva jeg vil! Jeg vet ganske godt hva jeg vil bruke den til også. Planen er lagt og det blir så klart en del trening, men også mye familieliv og særdeles mye jobb. Det blir med andre ord en hektisk uke med bånn spiker fra morgen til kveld. Hva mer kan en ung mann ønske seg? Ja, det måtte vært litt restitusjon også da. Til helgen skal jeg klare å over-restituere etter skituren på lørdag:)

Med bare 9 uker til sesongåpning løping bør jeg selvsagt løpe litt, men nærmest rett fra sykesenga velger jeg å ta det litt rolig på trening denne uka også. Løpeuke får det heller bli i uke 6. I utgangspunktet er målet å løpe sub 3 timer i Holmestrand, men dette er ikke sesongens viktigste mål… Vi får se…

Plan uke 5

  • Trene 11 timer
  • 2 hardøkter
  • 4 styrkeøkter
  • 3 svømmeøkter totalt 8500meter
  • 2 løpeturer
  • 1 skitur
Skulle egentlig hatt FTP-test i uka som gikk, men med litt sykdom utgikk den med høye kneløft. venter til uke 6 med å ta den. Vil være helt sikker på at jeg er helt frisk før jeg går i kjelleren. Det er tross alt viktigere å ikke miste mer trening enn at den testen kommer nå.

PS: Etter å ha kost meg med Marcialonga på TV i dag må jeg si at det kribler litt i skirenn-beina, og jeg må se å få lagt en plan for å få gått et skirenn i løpet av februar. Jeg må ta for meg terminlista og se om jeg finner noen renn som ligger an til å bli arrangert tross magert med snø. Noen som har forslag?

Ha en strålende uke alle sammen:)