9 minutter for lite trening?
Planen for uke 5 var å trene 11.40, og jeg endte på 11.31, altså ca 9 minutter mindre enn planlagt. Her snakker vi altså om relativt liten feilmargin. Det vil overraske meg stort dersom dette skulle finne på å få noen som helst konsekvenser for årets form. Ukas høydepunkt var utvilsomt staketuren på 27 km på lørdag. Nå har jeg fått blod på tann, og er nettopp kommet inn døra fra dagens andre treningsøkt, som selvsagt var staking på blanke ski. Turen gikk i lysløypa på Solli, som endelig har fått gode forhold etter de siste dagers snøfall.
Mot 14 timer denne uka
Denne uka er planen 14 timer, og jeg er allerede godt i gang. Har fått såpass oppheng på staking, at det er meningen å kjøre 4 slike økter. Legger jeg på en løpetur, 2 sykkeløkter, 3 svømmeøkter og 3 styrkeøkter, så har jeg fått meg en særdeles god treningsuke! Her gjelder det “att bita i hop och njuta av lidande”!

Det kjennes fortsatt ut som jeg skal gå med festessmøring i Birken, men hvem vet, kanskje får fløyta en annen pip etter fire økter med stakejukking denne uka?

17 uker til Challenge Venice
Med kun 17 uker til årets første mål, og bare få uker til Holmestrand Maraton, burde jeg nok ha løpt litt mer, men lysten til å gå på ski nå som det endelig er blitt gode forhold på hjemmebane er rett og slett litt for stor! Nå koser jeg meg glugg i hjel på ski:)

Ha en feiende flott uke:)