Hektisk, men til slutt bra arbeidsuke
Det har vært  en litt hektisk uke på jobb, som endte meget bra, med at eventyret Peak Print AS er over, og jeg går inn i HG Media. Dette betyr forutsigbare arbeidstider i en relativt trygg og god jobb, og ikke minst får jeg tid til å jobbe med det jeg liker best; salg. Dette kan jo bare bety en ting, nemlig at den sportslige oppturen ikke kjenner noen grenser:)
Etter vel avsluttet lunsj i dag, fredag, lot jeg jobb være jobb, og tok meg en skitur i et Vestmarka som viste seg fra en praktfull side. Det var riktig nok ikke nypreppa etter nattens snøfall, men det var likevel utrolig deilig å stake innover på skøyteski. Det er jo spesielt deilig når man trenger å få klarhet i tankene etter mye stress siste dager. Merker at jeg er utrolig glad i langrenn, og at det nok ikke blir noe tema å legge skiene helt på hylla med det aller første.

Jeg står bom fast på målsetningen om å bli den første 100-åringen som går Vasaloppet på under fem timer.

Vasaloppet 2070 her kommer jeg!

Var ikke akkurat alene om å la jobb være jobb i 13-draget….