Uke 6 er hsitorie
Nok en uke har blåst bort, og nok en uke ble bra, dog med 11 minutter mindre trening enn planlagt. Det vil altså si at når jeg legger sammen de to siste ukene, så har jeg “undertrent” med 20 minutter. Det er jeg strålende fornøyd med! Det ble mer langrenn en jeg hadde tenkt, hele 5 skiturer rakk jeg, og det er jo nesten en skiløper verdig. Fire av øktene var staking på blanke ski, mens den femte økta ble en helt rolig skøyteøkt. Når jeg plusser på med 3 styrkeøkter, 3 svømmeøkter, en kort sykkeløkt og en løpeøkt, så ender jeg på 13 timer og 49 minutter. Det er vel lov å kalle det en OK middels hard uke?
Inne i hard uke
Denne uka, uke 7,  er planlagt hard uke, med 15.45 som timemål. Det skal skje gjennom 3 svømingser, 2 løpingser, 2 syklerter, 3 styrkeøkter og 3 skiturer. To av øktene blir med høy intesnistet, en sykkel og en ski. Er allerede godt i gang, og kroppen er helt fin-fin og vil være med på moroa! Dette blir gøy!