Uflaks med lett uke i vinterferien!
Litt sløv med bloggingen siste to uker, men jeg har hatt litt annet å tenke på i det siste. Nå begynner det derimot å flaske seg på ny jobb, og på litt lenger sikt så skal jo det gi bedre tid til trening og ikke minst blogging! Denne uka her vi hatt en liten vinterferie, hvor vi har vært i Uvdal torsdag-søndag. Litt uflaks da at jeg var inne i lett uke, hvor planen sa 8 timer trening. Klarte ikke helt å holde meg i skinnet, og med blant annet en 47km lang staketur på blanke ski på torsdag, klokket jeg totalt 9.14. Ikke så aller verst det da. Den harde uka før, uke 7, ble det småpene 16 timer og 18 minutter på tross av at årsplanen sa 15.45. Dette betyr at jeg i hvertfall trener nok målt i antall timer. Hvorvidt det er nok rent kvalitetsmessig er vel heller usikkert akkurat nå i det siste, men det er selvsagt viktig å ha en bra grunnmur!

Halvbirken på blanke ski
Det er avgjort at jeg stiller på start i halvbirken på blanke ski. Hva angår selve Birken vil jeg ta en avgjørelse på skivalg i etterkant av Halvbirken, med bakgrunn i den opplevelsen, og med YR som hjelpemiddel. Tror det kan bli litt vel tungt på blanke ski i Birken, dersom det f. eks. blir motvind og veldig løst med fokksnø over fjellet.

Klart for middels uke
Uke 9 er middels uke for meg, noe som betyr at jeg skal trene 12.30 i henhold ti årsplan, men jeg tenker å dra på litt ekstra med tanke på at det nå kun er tre uker til Birken. Her er det også duket for å ta litt grep i årsplanen, ettersom Birken  kommer i hard uke, med planlagt 16 timer trening. Det kan kanskje bli litt tungt…

Ha en feiende flott uke alle sammen:)