Birken på TV
For andre år på rad så jeg idag Birken på TV, og for en Birk det ble. Jeg kan love at jeg ønsket meg til Tingstadjordet på Rena i morgentimene med det været og  de praktfulle løypene ca 8000 løpere fikk! Neste år skal jeg ikke se det på TV!

I dag bøyer jeg meg i hatten for Martin Jonsrud Sundby
Det som er fint med å ikke delta selv, er at da får man sette det i sin helhet på TV.  Jeg koste meg med TV-bildene, og det var ikke minst takket være en Martin i praktslag! Jeg lar meg virkelig imponere av det han viser i dag. Jeg er ikke en utpreget fan av Martin, men dette var stor idrett! Allerede fra start så han sylskarp ut, og gikk rett i tet og sprengte feltet på vei opp til Skramstad. Han var rett og slett sterkest hele veien, og på tross av at han ble regelrett meid ned av en snøscooter var han den såkalte langløpseliten totalt overlegen i deres egen lekegrind, og det på blanke ski. Hva sier så dette om nivået i langløp? Det er ikke helt godt å si, men at det er et kvalitetsstempel har jeg litt vondt for å tro. Kanskje er det rom for å trene hardere enn det de beste langløperene gjør?
De sa han måtte spesialtrene
Hva skjedde med langløpernes; man må spesialtrene for å henge med i dette selskapet? Det er klart at Martin har trent på staking, men det er jo i tillegg til diagonalgang og ikke minst skøyting! Mannen er jo tross alt verdens beste langrennsløper, ja hvis vi ser bort fra i mesterskap altså.

Martin var rett og slett et nummer for stor for stakerne, og han kledde av dem fullstendig i dagens Birkebeinerrenn! Han var tøffest, sterkest, raskest og den  beste rent teknisk!

Respekt Martin Jonsrud Sundby!