Blytung kropp med pollenspredning i gang
Fra å ha følt meg i knallform i forrige helgs Halvbirk, er jeg nå fullstendig på felgen, sannsynligvis grunnet kraftig pollespredning i det nydelige vårværet. I morgen ettermiddag er det(heldigvis) meldt regn, og jeg vil få svar på om det er pollen som plager meg, eller om jeg rett og slett har fått et anfall av ME. Treningen har nærmest gått på skinner i hele høst/vinter, og optimismen har vært til å ta å føle på! Nå er plutselig ikke kropp og form til å kjenne igjen, og på morgenjoggen i dag var det så vidt jeg orket å jogge 5 km. Årets første sykkeltur ute på Reactoen i ettermiddag var heldigvis litt bedre, og forhåpentligvis går det seg til etter et par dager…

Med tre måneder til sesongens hovedmål vil det være lettere krise om formen går rett i dass, og jeg ikke orker å trene! I morgen kveld er det trening i Svømmeklubben, og inne i svømmehallen vil jeg tro det er lite pollen, og jeg har mulighet til å dra på litt og få meg en god økt.

Det blir viktig å trene med den formen jeg har, uansett hvor skrall jeg føler meg. Mottoet alt hjelper må nå brukes for alt det er verdt! Så lenge det er pollen som plager meg så er det i alle fall ikke skadelig å trene selv om jeg føler for å hvile. Det er jo tross alt ikke overtrening det er snakk om.

Jeg gyver på med friskt mot allerede i dag:)