Etter et par uker med litt mindre trening og en småtung kropp, går alt nå så meget bedre. Litt mye jobb i forrige uke kombinert med en omvendt helsetur til de Italienske alper gjorde sitt til at formkurven pekte bittelitt nedover. Det gjorde selvsagt ikke saken noe bedre at jeg pådro meg en forkjølelse i forbindelse med heisaturen til Courmayeur i Italia. Dette førte til at jeg måtte ta det med ro i ytterligere to dager denne uka. Hyggelig lag og flotte nedoverskibakker var det, men trening hadde ikke veldig høyt fokus. Det skal riktig nok nevnes at jeg løp en liten tur før frokost den første morgenen!

I går og i dag har vært to svært gode treningsdager, og jeg har følt meg i helt grei form. Morgendagen bør også brukes til å sette noen timer i banken, så bikker jeg nok 10 timer i det som må betegnes som en noe skadeskutt treningsuke.

Påsken skal brukes til å sanke timer på sykkel, løping og på ski, så er jeg nok akkurat i rute til Challenge Venice som nå bare er 9 uker unna! Herre min hatt! 9 uker bare! Da er det bare en ting å gjøre; Trene for livet!