Blir formen ødelagt av et lite avbrekk?
Etter å ha vært på tur til de italienske alper, og trent litt mindre/dårligere enn normalt i noen dager, og i tillegg hatt en lett forkjølelse i etterkant, følte jeg meg med ett litt på etterskudd rent formmessig. Er det virkelig sånn at en uke med dårlig trening og litt mindre sunn livsstil tar knekken på formen? Tja.. jeg følte det sånn akkurat da, men allerede nå, bare en uke senere går det jo helt fint på trening igjen.

Forrige uke klokket jeg 11 timer, på tross av to sykedager, og det må jo sies og være mer enn godkjent for en tilårskommen mosjonist. Formen virker å være sånn nogenlunde sånn som den bør være, med 9 uker til årets første store mål, Challenge Venice.

Det ville selvsagt vært bedre å bygge form hele tiden!
Det er klart det ville vært bedre om treningen hadde gått på skinner hele tiden, men jeg er jo tross alt mosjonist, og ikke heltids triathlet. Noen prosent svakere enn jeg kunne vært er jeg nok, men jeg er likevel på hugget, og klar for en heidundranes treningspåske!

Nu kør vi!