Holmen Svømmehall åpen for svømmeklubben
Vi er så heldige at vi får være med å teste den splitter nye Holmen Svømmehall før den åpner for den gemene hop. Svømmeklubben har nemlig enerett på hallen fra nå og frem til offisiell åpning 25. juni. I dag var vår første trening der, og på tross av at den ikke er helt ferdig er det en aldeles praktfull hall vi har fått her i Asker! Brede fine baner, lik dybde hele veien og ikke minst freshe garderober. Ja, ikke at de var så voldsomt freshe akkurat nå i den avsluttende byggefasen, men de blir det så fort bygningsarbeiderene er klare, og det blir vasket:)

Det er bare å glede seg til tre ukentlige treninger her etterhvert. Foreløpig er det kun to økter her pr. uke, og en økt på Risenga. Risenga er jo også flott da.

Rygg og form i bedring
Jeg har vært lettere skrall en måneds tid, og ikke fått gjort det jeg hadde planlagt av trening. Ting er litt i bedring, og jeg håper fremdeles på å kjøre Challenge Venice om 4 uker. Det som i midlertid synes sikkert, er at nå må de harde og lange gode øktene settes i banken! Dersom det går nok en uke uten bra trening må jeg nok kaste inn håndkle i denne omgang. Jeg er optimist som vanlig, og tror på sub 10 i Venezia.

I morgen venter langtur løp, og den bør ryggen like!