Langtur med snev av form
Dagens lange løpetur var av den oppløftende typen. Den typen hvor en tenker; ja, kanskje det er håp i hengende snøre? Det var også en meget ironman-spesifikk økt, med blytunge bein fra første steg, grunnet de siste dagers styrke og sykkeltrening. Det er jo unektelig litt godt å føle seg tung i beina, men likevel kjenne at det går helt greit å løpe i ca “Ironman-racepace”. Beina ble jo litt tyngre utover i økta, og etter 29 km var det godt å være hjemme. Det beste med dagens økt må sies å være at ryggen var helt fin hele veien:) Altså ikke antydning til vondt.
Langtur på terrengsykkel i morgen
06.30 i morgen tidlig skal det sykles MTB sammen med min gamle kompis Knugga. Jeg er oppnevnt som kjentmann i og med at jeg har bodd litt lenger i Asker en ham. Planen er å sykle i Vestmarka, men det er mulig at skiføre ødelegger litt… Vi gyver i alle fall løs i morgen tidlig så får vi se.

Holder ryggen seg smertefri i morgen er det bare å begynne på pakke for Venezia:)