For å ta de gode nyhetene først; ryggen er OK, ribbeina er OK og formen er(var) i anmarsj. Det som derimot ikke er så gode nyheter er at jeg er helt fullstendig utslått av forkjølelse og ikke minst allergi. I skrivende stund, og med to og en halv uke til Challenge Venice, er det totalt uaktuelt å trene, og jeg er så godt som sengeliggende. Det verker i alle ledd + noen til…! Bronkitt er på plass, og hosten er direkte nydelig:)
Det eneste jeg kan gjøre er å være flink gutt og ta medisinene mine og krysse det som er av tær og fingre. Et lite skjær i sjøen med tanke på Venezia er jo at denne treningsuka omtrent er den viktigste i hele oppkjøringen! Det fine er at nå får jeg testet hvor viktig den egentlig er:) Det har jo skjedd meg før at mye har gått skeis i oppkjøringa, men selve løpet har blitt OK likevel.

Nå blir det soving til klokka 7 i morgen, istedet for svømming klokka 6. Ja ja, får prøve å slappe av da:)

Jeg er som alltid optimist!