Etter at antibiotikakuren ble sparket i gang på fredag har det endelig begynt å gå rett vei! Jeg er i klar bedring, og bronkitten er på vikende front. Nå er det bare å være litt tålmodig i noen dager til, så er jeg i full trening igjen. Spørsmålet er bare om jeg har  noe i Venezia å gjøre om 14 dager? Det begynner nok å helle i retning av at jeg ikke har noe der å gjøre, og at hele turen avlyses i stillhet. Vi kan selvsagt reise på en langhelg i Venezia bare for å kose oss, men da er det nok bedre å spare de pengene og sett alle kluter til i Ironman 70.3 i Haugesund første helgen i juli. Akkurat nå er jeg bare takknemlig for å være på bedringens vei, og jeg har så smått begynt å klø i beina etter å trene igjen.
Det er mulig jeg prøver meg på litt lett kjernestyrke i morgen kveld, men det blir i tilfelle vedlig lett…:)