I dag følte jeg meg endelig frisk nok til å starte med lett mosjon. Det vil si jeg har beveget lett på muskulaturen på stuegulvet. Foreløpig er det ikke snakk om trening, men det går rett vei! Det er jo heller ikke særlig gøy å bare skrive negative blogginnlegg, og jeg har egentlig en regel om å bare skrive positivt. Paradoksalt nok er det de negative innleggene som blir desidert mest lest! Det er tydelig at folk liker å lese om litt motgang. Kan jo være at det gjør ens egne hverdags-utfordringer lettere å hanskes med:)
Nå håper jeg på å jogge lett i morgen, og trene normalt til helgen. Det er dog i seneste laget med tanke på Challenge Venice. Må nok dessverre innse at det går uten Trikarfjell på start denne gangen:( Noen ganger er der bare ikke meningen. Denne gangen har det jo vært helt utrolig mye rart med dette lettere tilårskomne skroget; Prolaps, ribbeinsbrudd/brist og nå sist bronkitt.

Får bare være takknemlig for at jeg er i ferd med å bli helt frisk, og vende oppmerksomheten mot Ironman 70.3 i Haugesund 2. juli. Da bør det være mulig å mønstre en kropp som er både frisk og i toppform!

Nå gleder jeg meg voldsomt til å kunne trene normalt:)