Vi har klappet til kai ved Holmsbu Spa for pinsen, og jeg er så smått i gang med mosjon. I dag har jeg jogget 5 km, og svømt 600m i en sjø som må karakteriseres som ikke alt for varm:) Foreløpig er formen elendig, og det å jogge 5 km føltes som mer enn nok, og det var relativt tungt hele veien. Det positive er at forrige joggetur for 3 dager siden var enda tyngre, og på bare 2.5 km. I morgen venter morgensvømming i Drammensfjorden, joggetur langs Drammensfjorden og styrketrening inne på Holmsbu Spa.  Håpet er å kunne trene normalt i løpet av pinsen og ikke minst hvile ut sammen med familien. Vi skal selvsagt bade og kose oss på spreng i bassengene.
Riktig å droppe Venezia
Med den formen kroppen min har å by på om dagen, fremstår valget om å ikke reise til Challenge Venice svært klokt. Ikke ofte jeg tar kloke avgjørelser, så her er det bare å sette kryss i taket:)

Det betyr altså at sesongåpning blir i Hagesund så sent som 2. juli. Det er faktisk ikke lenger til enn at jeg trenger hvert minutt for å forsøke å komme tilbake i form. Jeg gleder meg til Haugesund uansett form.