Kjære dagbok!
I dag her jeg vært i så fin  aktivitet at jeg velger å kalle det tilløp til trening! Det hele startet med 1000 meter svømming i det som Ella(4 år) ynder å kalle fryskaldt vann. Det er også en voldsom strøm i Drammensfjorden, og da jeg etter noen meters crawl valgte å svømme litt bryst for å la hodet venne seg ti kulda, oppdaget jeg at jeg ikke bare sto stille, men faktisk svømte baklengs! Farten var med andre ord ikke mye på skryte av, men jeg følte at jeg svømte OK.

Økt nummer to foregikk med løpesko på beina, og ble målt til ganske nøyaktig 8 km. I dag følte jeg til og med at jeg kunne løpt lenger! Det er altså en voldsom progresjon fra i går….

Tredje økt fant sted i treningsrommet på Holmsbu Spa, og var følelig en styrkeøkt. Ikke alt for mye å ta bølgen av akkurat den økta, men bein og rygg fikk beveget seg litt i ca 30 minutter.

Til slutt rakk jeg å opptre som PT Karfjell i det jeg coachet Pia og Kalle i Team Karfjells bootcamp på brygga.
De synes det var knallhardt, men gøy!

Oppsummert blir det tre økter, men ikke mer en ca to timer totalt. Det er uansett mer enn i går, og kroppen føles også litt bedre.

Apropos progresjon; Det er den ene tingen jeg merker alderen på. Jeg både løper og sykler like raskt som for 10 år siden, og svømmingen er av naturlige årsaker bedre. Det som ikke er like bra er opptreningstiden etter sykdom, skade eller for lang ferie. Det som tok 1-2 uker da jeg var “ung”, tar minst 4 uker nå. Moralen er altså: Hold eg frisk og ikke vær sløv i ferien!

I morgen tar jeg jaggu en sykkeltur når vi er hjemme:)