Endelig litt fri, og med det tid og overskudd til både trening og familieliv:) Etter en tildels bra desember hva trening angår, har vi satt kursen for Uvdal og jule og nyttårsfeiring i fjellet. Planen er å levere lange og gode treningsøkter i kombinasjon med skikjøring og lek med familien. Altså en tipp topp juleferie!

Det går sakte, men sikkert mot sesongstart langrenn, med Budor-rennet bare to uker unna. Formen er selvsagt ikke så god som den burde, men da er jo alt som det pleier å være:) Høstens trening har vært bortimot fraværende, men siste måned har altså vært bra. Så gjenstår det å se om en drøy måned med skippertakstrening er nok til å hevde seg på Budor. Sannsynligvis er det ikke det, men jeg stiller uansett på strek med friskt mot og ambisjoner om en hard åpning!

Usikkerhetsmomentet er om jeg skal gå på blanke ski, eller feige ut å smøre ski. Planen er blanke ski, men endelig avgjørelse tas når jeg ser hvordan føret er på konkurransedagen.

Nå skal det trenes og koses i fjellet:)