Takk Uvdal Skisenter for en fantastisk Påske og sesong!
De nye eierene i Uvdal Skisenter har virkelig gitt hele anlegget et løft av dimensjoner, og ble da også behørig belønnet med “all time high” hva angår antall besøkende flere ganger i påsken! Det er så utrolig fortjent etter all jobb og innsats de har lagt ned for å få dette til! Ikke nok med at de har bygd ut snøproduksjonsanlegget og utbedret traseer, de fikk også fortjent hjelp av moder natur, som har pøst på med det hvite gullet fra oven også! Som man sier i idretten; gode lag har også flaks!

En ukjent perle
Uvdal er kanskje et av Norges beste skisentere, og i alle fall det beste som ingen har hørt om:) Det er på høy tid at de ski-interesserte kjenner sin besøkelsestid og oppdager Uvdal, for makan til bra anlegg skal du lete lenge etter! Lengste nedfart er 6,5 km lang og starter på 1209 meters høyde. Her finnes svarte løyper som er gode og bratte, og grønne som er så enkle at selv far kan kjøre snowboard. I tillegg er det omtrent ubegrenset med frikjøringsmuligheter! Selv nå på slutten av en lang sesong kryr det av uberørt pudder!

Avslutter siste helg i april
Neste helg avsluttes en lang og god sesong med brask og bram. Langrennsforholdene i Dagalifjell er fremdeles upåklagelige og været bra, så møt opp for en siste krampetrekning med snø som underlag!