Oilers Cup 2018
Vi har tilbrakt helgen i Stavanger og Oilers Cup i hockey for U10. Jeg kan med en gang si at Stavanger er en fin by, og de får til å arrangere hockeyturnering! Oljerikdommen er til å ta og føle på i hele kommunen, og de har absolutt ikke sløst bort pengene. Ikke mindre enn tre ishaller på rekke og rad, hvorav den midterste har to hockeyrinker etter havrandre, og curlingbaner i andre etasje! Alt sammen splitter nytt og i topp stand!

Heldigvis er ikke hockeylagene deres av samme kaliber, så det ble mange mål for Frisk Askers utsendte gutter.

Flott svømmeanlegg også
Et raskt googlesøk sa meg at det var 2,5 km til nærmeste svømmeanlegg, et utendørsbasseng som er åpent hele året, som går under navnet Gamlingen. Jeg tok joggeskoene fatt lørdag morgen, og fikk en flott svømmeøkt i et nytt og fint 25 meters basseng.

Ved svømmeanlegget var det flott tilrettelagt for løping, med grusveier ved siden av den asfalterte sykkel/gangveien.

Stavanger Kommune får toppkarakter av oss! Selve byen er også veldig koselig, og vi har kost oss glugg ihjel i helgen:)