April er historie, og jeg noterer meg for småpene 58 timer trening. Det er deilig å være så godt i gang med sykle til jobben-aksjonen. Jeg får til å sykle til jobb tre ganger i uka, noe som gir ca 20 mil på sykkelen. Med en langtur i helgen blir det fort 30 mil, som må anses være OK for meg.

Fredager er det dessuten duket for å sykle Tour de Kolbotn på vei til jobb, og med det blir det 9 mil på sykkelen denne dagen.

Leggen er bra igjen også
Etter å ha slit med en strekk i leggen som har ført til at det har vært umulig å løpe, er jeg nå frisk igjen og rapportert klar for start i Holmenkollstafetten, for ikke mindre enn to lag. Nemlig Konsis ( jobben), og Team Anthon, med henholdsvis 10. og 4. etappe. Dette blir gøy:)

Sesongplanen begynner også å ta form, og det er klart at jeg kjører Østfld Tri 24. juni, Uvdal Tri 18. august og ikke minst Ironman Italy 22. september.