4 etapper for 3 forskjellige lag
Under gårsdagens Holmenkollstafett hadde jeg tatt på meg oppgaven å løpe 4 etapper for 3 lag. Det sto for meg som noe som skulle gå relativt greit, ettersom det jo er relativt korte distanser. Opplegget var slik: 4. etappe for Team Anthon 1, 14. og 15. etappe for Team Anthon 2 og 11. etappe for jobben min, Konsis. Selve etappene skulle da bli ca 4.5 km å løpe, og det er jo som kjent ingen heksekunst.

Godt planlagt?
Jeg mente jeg hadde lagt en god plan, og hadde faktisk skrevet ned alt jeg skulle gjøre og når jeg skulle være hvor. Det skulle dog vise seg å være en utfordring hva logistikken angikk… Det ble (selvsagt) litt dårligere tid enn jeg hadde regnet med, og jeg var faktisk nødt til å løpe ganske fort mellom etappene! Det ble en slags negativ spiral hvor oppvarmingen til hver etappe startet hardt, for så å ebbe ut i stilleståing i vekslingsfeltet ventende på pinnen. Jeg klarte likevel å løpe nogenlunde på alle etappene, og på tross av at jeg hadde 17km i beina før den siste etappen, fikk jeg skviset ut noe som minnet om løping på etappe 11 for Konsis. Totalt ble det 19km og med det en suveren trening inn mot Ironmankonkurranser. Der handler det jo mye om å være i stand til å løpe fort på tross av at beina er helt ødelagt:)

Frister det til gjentagelse?
Tja. Hvis jeg skal løpe så mange etapper igjen bør de nok ligge rett etter hverandre, slik at jeg ikke får så dårlig tid til start. Kanskje må planen legges bedre, og muligens med en sykkel å komme seg rundt med. Det er veldig moro og ha gjort dette, og kanskje jeg kutter ned til tre etapper neste år:)