Hva skal man med Norseman når man kan dra på seilferie?
For tredje året på rad manglet jeg den flaksen som skal til for å få et startnummer i Norseman, men var det uflaks eller var det flaks at jeg slapp å være med, og kunne dra på fire ukers seiltur med familien? Jeg må innrømme at da jeg fulgte NXTRIs livesending i båten fra gjestehavna på Gullholmen, var jeg glad for at jeg var der og ikke i Eidsfjord! Når det er sagt har jeg jo veldig lyst til å kjøre Noresman, det er bare det at det “ødelegger” hele sommerferien for hele Team Karfjell!

Fabelaktig sommer

Denne sommeren har jo også vært helt ekstremt fin, med strålende vær og nydelige badetemperaturer overalt hele tiden. Det gjør jo at båtlivets gleder blir desto bedre!

Hva med ja takk! Begge deler?
Klart det er mulig å dra på seilferie først, og kjøre Norseman etterpå, det er bare det at det krever veldig mye av en å skulle ha oppkjøringen til Norseman som omstreifende seiler… Det er mulig, men ikke lett.

Har trent OK denne ferien
I sommer har jeg faktisk holdt kroppen i gang, men formen har blitt litt dårligere likevel. Vi lå en uke i Lysekil ettersom junior var på Lysekils Hockeyskola, og den uka ble det 17 timers trening på meg også. De tre resterende ferieukene har det blitt mellom 7 og 10 timer, så noe aktivitet har det jo blitt. Dette er den beste treningssommeren jeg noensinne har hatt!


Kanskje kan jeg klare å heve meg noen hakk til neste år, dersom jeg skulle ha så uflaks at jeg kommer med på Norseman!

For jeg skal selvsagt kjøpe lodd i år også:)

PS: Innlegget er muligens lett farget av at vi i skrivende stund nyter de siste feriedagene i gjestehavna på Strømstad Spa….