Endelig flaks i lotteriet
Så skulle det omsider bli min tur til  vinne i Norseman-lotteriet! På fjerde forsøk gikk trekningen som smurt, og jeg ble trukket ut som en av de første! Jeg var, som alltid, på vei til trening med junior da trekningen foregikk, og jubelen sto i taket da plassen var sikret! Da gjenstår det altså bare å forberede seg på en bra måte, slik at selve konkurransedagen blir en ren glede. Glede og glede, å stå på ferga i 5-draget og skulle hoppe i isvannet blir nok uansett ingen glede, men bare jeg kommer opp av vannet…..

Veien til Guastadtoppen
Forberedelsene starter selvsagt ikke ved påmelding, jeg har jo trent tildels mye i snart 40 år, og 2018 var sågar mitt beste treningsår målt i timer noensinne! Faktisk klokket jeg så mye som 580 timer i 2018.  Jeg kommer ikke til å prøve  toppe det for å komme i form til NXTRI, men planen er å trene omtrent like mye i 2019. Det blir dog noe mindre langrenn i vinter, og litt mer sykling på rulle og løping.

Svak start på 2019
I skrivende stund er jeg syk på andre uka, og formen svinner gradvis hen for hver dag som går, og jeg begynner å bli relativt rastløs… Idag har jeg vært ute på en bitteliten skitur, men bihulebetennelsen vil liksom ikke slippe taket. Ikke at det er noen krise med to ukers treningsavbrudd nå, med tanke på Norseman i august, men det er selvsagt aldri gunstig.

Hvor skal vi legge precamp?
Sesongplanen er ikke helt klar enda, og vi (Team Karfjell) jobber med å finne egnet sted for precamp og vi ønsker også å ha en god plan på “post-camp”

Foreløpig sesongplan ser sånn ut:

8. juni Halvfet Triatlon

23. juni Østfold Tri – olympisk

30. juni Ironman Haugesund 70.3

3. august Norseman