Jobben er gjort
Om en uke hopper jeg fra den beryktede ferga i Eidsfjord, og ferden mot Gaustatoppen er i gang. Det som er ganske sikkert er at jeg kommer til å være lettere frynsete i nervene på den ferga, men akkurat nå bare gleder jeg meg! Det å skulle hoppe i kaldt vann kl 5.00 en lørdags morgen kan jo aldri bli annet enn litt skummelt. Det er dog muligheter for at vannet er noe mindre kaldt enn det pleier å være i Eidsfjord, men det vet vi først neste helg.

Treningsjobben er nå på det nærmeste gjort, og nå er det nesten bare overskuddet som kan bli bedre.

Spørsmålet er om den jobben som er gjort er god nok?

Precamp har vært i Lysekil, hvor junior har vært på Lysekils Hockeyskola for andre året. Været og treningsforholdene har vært nydelig, og alt har gått etter planen. Det skal likevel nevnes at jeg ikke føler meg spesielt bra på trening, det går derimot fremdeles litt tungt.

Selvfølgelig er jeg i tvil
På tross av at jeg har gjort akkurat det jeg har planlagt, og litt til, så kommer tvilen snikende; har jeg trent rolig nok på de rolige turene? Har de harde øktene vært harde nok? Har jeg svømt nok, løper jeg fort nok osv…

Svaret er at det alltid er mulig gjøre det bedre, men ut fra min livssituasjon, har jeg tro på at jeg har gjort det så bra det er mulig.

Målet er svart trøye
Jeg har lovet meg selv, at hvis jeg kommer meg til topps, og får svart trøye så skal jeg være fornøyd. Likevel har jeg et håp innerst inne om å komme litt høyere på lista enn nr 160, men det får i tilfelle komme som en ren bonus. Har jeg brukt 4 år på å få startnummer, så betyr det mye å komme seg til Gaustatoppen!

Nå er det overskudd som gjelder
Den siste uka er det stort sett bare overskudd som kan og skal bygges, og det er jeg trygg på at jeg skal klare! Nå er det duket for korte lette økter, og til og med helt hvile en dag eller to!

Utstyret sjekkes
Sykkel og annet utstyr begynner å bli på det nærmeste klart. Jeg bytter dekk på konkurransehjulene på mandag, og deretter bærer det til Uvdal for de aller siste forberedelsene. Der dukker vel ratt min gode venn, og support mot Gaustatoppen, Ali opp. Raceplan er ganske klar i mitt hode, men det skal legges en endelig plan der.

Nå gleder jeg med sykt til å komme i gang:)